palau gel

L’aposta del Comú de Canillo per potenciar les activitats infantils al Palau de Gel sembla que dóna els seus fruits. Així, durant l’estiu, moltes famílies s’han acostat fins les instal·lacions canillenques per provar els karts i els quads, sobretot procedents d’Espanya i França. L’afluència és, de moment, major que l’any passat i la previsió és tancar l’estiu amb millors xifres que el 2014.

Mentre que al juliol el principal públic del Palau de Gel han estat els equips que han vingut a fer estades esportives, ara a l’agost les famílies agafen el relleu i els més petits són els protagonistes de les activitats. De fet, segons indiquen des del Palau, les noves atraccions per als nens a la pista de gel han tingut molt bona acollida i “hem notat un augment” de les famílies de França i Espanya.

El principal motiu és que les activitats que es van posar en marxa aquest hivern “es coneixen més” i les famílies porten els nens i nenes al circuit infantil. Allà poden escollir entre els karts per als més grans (entre 6 i 15 anys) i els quads per als més petits (de 3 a 6 anys). “Totes dues tenen el mateix èxit”, han explicat des del Palau de Gel.

A l’espera de tancar les dades a l’agost, la sensació és que aquest estiu està funcionant millor que el passat i que el nombre de visitants serà superior a l’estiu del 2014.

Paral·lelament, el Palau de Gel ha començat la reforma del sistema de producció de fred de la pista, que no afectarà les instal·lacions ni les activitats fins al 13 de setembre. A partir d’aquesta data, es procedirà al desgel de la pista, els treballs de manteniment previstos i la connexió del nou sistema. La previsió és poder obrir de nou el 26 d’octubre per afrontar la temporada d’hivern amb les millores a punt.

Text i foto ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada