natacioEl Comú d’Encamp continua apostant per oferir un ampli ventall d’activitats esportives per als ciutadans de la parròquia. Així, segueix amb una línia continuista, apostant pels esports que agraden més als usuaris, i alhora introduint-ne de nous segons les necessitats dels ciutadans. Aquesta temporada s’inclourà el ioga infantil, una activitat que té per objectiu que els joves treballin l’autocontrol i la reflexió. El departament d’Esports està compromès amb l’objectiu que els ciutadans trobin la seva oportunitat de connectar amb l’esport, i és per això que s’elabora un calendari específic per a infants, adults i gent gran, també al Pas de la Casa.

El Comú d’Encamp obre les inscripcions per a les activitats esportives de la parròquia el pròxim 5 de setembre. Els infants i joves de la vila d’Encamp podran gaudir d’activitats aquàtiques, i a més, també podran practicar arts marcials. La novetat d’enguany, el ioga infantil, forma part de les activitats de gimnàstica. A banda d’aquests esports, també s’ofereix el tir amb arc, el tennis taula i esports d’equip, l’handbol i el futbol. En aquest cas, el Pas de la Casa oferirà cursets de natació, judo, karate i futbol.

Les activitats dirigides a adults continuen en l’àrea aquàtica. Les arts marcials també ocupen un lloc al calendari, així com els esports col·lectius. A més, a l’igual que per als infants, també s’oferirà tennis taula i tir amb arc.

La gent gran podrà fer cursos de natació i manteniment físic.

No obstant això, el Comú d’Encamp també posa a disposició dels ciutadans espais lúdics i educatius adaptats a totes les edats. Així, existeix l’àrea de Jovent, tant a Encamp com al Pas de la Casa, per a infants entre els 6 i els 11 anys (fins als 12 anys al Pas de la Casa); l’espai Jove, dirigit a joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys, i el Punt d’informació Juvenil, per a joves de 18 a 30 anys.

Activitats dirigides

A banda de les activitats esportives, el Comú d’Encamp també posa a disposició dels usuaris dels centres esportius un calendari d’activitats dirigides. Aquesta programació, a Encamp, inclou l’step, el pilates, el cycling, la zumba i l’Aquagim. Al Pas de la Casa, a més de tots aquests esports, també s’oferirà el Pump i l’Aquagim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada