Les activitats de Naturlàndia animen als visitants a col·laborar amb la Marató de TV3


Centenars de persones s’han acostat, aquest diumenge, a Naturlàndia per col·laborar amb la Marató de TV3. Per primera vegada Naturlàndia ha dedicat tota la jornada a aquest fi solidari oferint totes les activitats a un preu d’un euro que es destina a la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives. A més de les activitats habituals, en aquesta ocasió s’han sumat a l’oferta els tallers de pintura de cares, balls de country de la gent gran, els gegants de Sant Julià de Lòria, i Patxi Leiva amb la seva nadala.

Tots els visitants que s’han acostat aquest diumenge a Naturlàndia han pogut gaudir de les activitats de sempre però per només un euro cada una. La recaptació serà íntegra per a la Marató de TV3, i la cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, ha confiat que a banda de l’euro que s’ha establert, la gent sigui més solidària i faci aportacions més importants a les guardioles que s’han repartit pel parc ecotemàtic.

La cònsol no ha volgut estimar quina quantitat es pot arribar a recaptar, però ha confiat que la gent serà molt solidària i ha destacat que al llarg del matí hi ha hagut una afluència de gent al parc molt important.

A més, en aquesta ocasió, Andorra Telecom s’ha volgut sumar a la iniciativa solidària i s’ha compromès a donar 1.000 euros per a la Marató si es recullen un miler de fotografies de la jornada, que es poden enviar a marato@naturlandia.ad.

Per primera vegada, per deixar constància de la col·laboració andorrana a la Marató, TV3 ha connectat en directe amb Naturlàndia, i han mostrat així als catalans les activitats que s’han organitzat per aquesta fi solidària.

A banda de les activitats habituals, com els ponis, el Tobotronc, l’airtrekk, buggis, vehicles elèctrics, minigolf, el tir amb arc, els llits elàstics, el parc d’animals i les activitats de neu de la cota 2.000, també s’han fet d’altres animacions. Patxi Leiva ha pujat a Naturlàndia a cantar la seva nadala, els gegants de Sant Julià s’han sumat a la celebració, i s’han fet també tallers de pintura de cares i balls de country de la gent gran.

A més dels cònsols de Sant Julià de Lòria, també s’ha acostat a Naturlàndia la cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ja que des de la fira de Santa Llúcia de la capital també es col·labora amb la recaptació.

La Marató de TV3 d’aquest any se centra en les malalties neurodegeneratives, que són patologies cròniques i progressives del sistema nerviós causades per la pèrdua de neurones del cervell i la medul·la espinal. Algunes d’aquestes són l’Alzheimer, l’esclerosi múltiple, la corea de Huntington, el Parkinson, la distròfia muscular o l’esclerosi lateral amiotròfica.