academies idiomes 1

A principi de setembre se’ls gira feina a les acadèmies d’idiomes. Aquests dies alumnes de totes les edats s’afanyen per realitzar les seves matriculacions i compaginar aquesta activitat extraescolar amb la resta d’horaris. Sigui anglès, francès o qualsevol altra llengua, les diferents acadèmies del país ofereixen un ampli ventall de possibilitats en funció del nivell de cada estudiant.

Coincidint amb la tornada a l’escola, les acadèmies d’idiomes aglutinen durant les dues primeres setmanes de setembre una bona part del volum de feina de tot l’any. És moment de fer les matriculacions per al nou curs i començar a quadrar horaris amb tots els alumnes. Malgrat la crisi, les acadèmies coincideixen en el fet que l’afectació ha estat força menor que en altres sectors, ja que en els últims anys s’ha prioritzat l’aprenentatge d’idiomes per sobre d’altres formacions.

Des de nens i nenes d’un any fins a jubilats que volen mantenir una activitat intel·lectual. L’aprenentatge d’idiomes no entén d’edats i presenta un perfil d’alumnes d’allò més ampli.
Tot i que la demanda del francès segueix augmentant, un any més l’anglès es manté amb molta diferència com l’idioma més sol·licitat.
Malgrat l’hegemonia de l’anglès, les acadèmies també reben de tant en tant algunes peticions molt més concretes.

L’aprenentatge d’idiomes és una de les múltiples activitats extraescolars que poden fer els estudiants un cop iniciat el nou curs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada