Les sis primeres Caminades Populars d’Andorra la Vella reuneixen 130 persones

caminadesLes Caminades Populars d’estiu d’Andorra la Vella, organitzades pel Servei Gent Gran Activa de la Conselleria de Social, incloses en el conjunt d’activitats d’estiu del programa Sènior, Activa’t! de la programació del Viu l’Esport al Carrer de l’Àrea d’Esports, van començar el 30 de juny. Així, setmanalment, durant el juliol i principis del mes d’agost, grups de gent gran de la Parròquia han anat fent caminades per les muntanyes, acompanyats d’un guia i d’un monitor de l’Equip de Cases Pairals.

En les 6 sortides que s’han dur a terme, els participants han visitat el poble de Pal i el Coll de la Botella, la Rabassa de Sant Julià de Lòria, el Camí de Soldeu cap a la Vall d’Incles, el Coll d’Ordino i el Bony de les Neres, una ruta de Sispony a la Massana, i aquesta mateixa setmana han visitat el parc Natural de la Vall de Sorteny, fins al refugi – i més amunt i tot – amb una marxa de gairebé una hora i mitja, interrompuda únicament per una petita aturada de descans i de gaudi del bon sol a la terrassa del nou refugi.

Amb una mitjana de més de 20 participants en cadascuna de les sortides, les caminades han aplegat 130 sèniors, que han gaudit dels diversos i esplèndids paisatges del país, en uns recorreguts molt exclusius. La propera caminada popular programada es farà al Camí de la Coma d’Arcalís. Les persones de la parròquia d’Andorra la Vella de més de 50 anys d’edat que vulguin inscriure-s’hi, poden fer-ho adreçant-se al Punt Informació Gent Gran del Departament de Social, a la plaça Lídia Armengol Vila.