L’equip masculí d’esquí alpí, a El Colorado (Xile)

L’equip masculí de la FAE és des del passat dia 27 a El Colorado (Xile) per preparar la primera part de la temporada. A l’estació xilena es duran a terme en les pròximes setmanes entrenaments tant de tècnica com de velocitat.

A El Colorado han viatjat Àxel Esteve, Marc Oliveras, Joan Verdú, Josh Alayrach, Xavi Salvadores i Àlex Rius. El cos tècnic està format per Max Tissot, Yago Antes i Toño Gongora com a skiman.

L’expedició ha viatjat a El Colorado per poder entrenar junts tants els esquiadors de tècnica com els de velocitat. Tant El Colorado i La Parva acolliran curses de tècnica (gegant, eslàlom i combinada de la Copa Sudamericana) i velocitat (es preveuen quatre descensos, tres supergegants i dos combinades alpines), tot i que amb les dates per confirmar per possibles canvis. El 2 de setembre està prevista la primera cursa, el gegant de la Copa Sudamericana.

Els entrenaments de l’equip de la FAE estan realitzant-se a El Colorado “ja que es una estació on per la seva varietat de pistes es pot entrenar tot”, ha explicat Yago Antes. “Per ara les condicions són bones, ens va nevar molt amb uns 30 centímetres i la pista estava toba, però amb el bon temps i fred tindrem bones condicions”, hi ha afegit el tècnic.

Aquesta és la principal estada de la pretemporada i encara que hi ha algunes curses “que sempre són bones per agafar les primeres referències d’on estem”, segons Antes, “cal mantenir-se tranquil i prioritzar el bon entrenament i les sessions de qualitat, ja que un cop acabat aquesta estada en nores estem amb les primeres curses”.

Durant aquesta primera setmana, l’equip ha estat fent doble sessió d’entrenament amb gegant+eslàlom o descens+eslàlom “buscant fer més volum”, segons Yago, per ja acabar l’estada a Xile “prioritzant la qualitat i la intensitat per sortir d’aquí ja amb un bon ritme”.
Els corredors de tècnica tornaran a Andorra el 17 de setembre, mentre que els de velocitat no ho faran fins el dia 24, perquè aquests tindran encara una última setmana de curses.

FAE

1 comentari

Comments are closed.