ajuntament-seuL’equip de govern de l’Ajuntament de la Seu considera que el comunicat de premsa emès pel grup del PSC sobre el cost de l’IBI al municipi és, de nou, un cúmul de calúmnies i de demagògia.

És completament fals que la Seu d’Urgell se situï entre les quatre ciutats més cares de l’estat espanyol. La informació proporcionada pel grup del PSC es basa en un article publicat al diari La Vanguardia, del dia 7 d’octubre del 2013. En l’escrit s’esmenten varis tipus d’impostos (plusvàlues, ICIO, IBI, entre d’altres), fent referència a diferents capitals de província.

Si es vol obtenir una informació rigorosa, no tan sols de les capitals de província sinó també de totes les poblacions de Catalunya, es pot consultar l’IDESCAT (Institut d’Estadística de Catalunya), on es poden trobar les dades oficials aportades per la Generalitat de Catalunya. A tall d’exemple, s’hi pot constatar dades com les aparegudes en la darrera publicació, que data de l’any 2011:

 

1 comentari

  1. L’equip municipal de CiU encapçalat per l’alcalde Batalla també acusa de mentir a “La Vanguardia”, un mitjà de comunicació gens sospitós, no?. Sempre utilitzen els mateixos arguments quan no saben com justificar allò que és una obvietat i que tots els urgellencs poden constatar. Potser a partir d’ara podem parlar que la demagògia està dins instal·lada als despatxos de l’alcalde i tinents d’alcalde.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada