L’equip de Govern de la Seu respon el PSC

En el darrer plenari, on es va aprovar el pressupost municipal per l’any 2013, es va anunciar que es duplicava la partida del pressupost destinada a l’obertura de nous negocis a la ciutat, passant dels 16.000€ amb què es comptava fins al moment a 30.000€. Aquesta acció es duu a terme per la clara aposta per incentivar la reactivació de l’economia local; i no només del centre històric, sinó també del comerç de l’eixample.

Les noves bases per aquestes subvencions s’amplien també per a l’obertura de despatxos professionals.

Aquesta és una informació pública i per tant completament objectivable, fet que desacredita per complet el contingut del comunicat del PSC que afirma que “no es preveu cap partida per reactivar el comerç”.

Cal remarcar que enfront als tancaments de negocis a la ciutat, també es donen noves obertures; en concret, durant l’any 2012 s’han instal·lat 40 nous negocis a la Seu, molts dels quals podran optar a les subvencions ofertes des del Consistori urgellenc.

En referència a la instal·lació d’una gran superfície als afores de la ciutat, és una afirmació completament incoherent, ja que es tracta d’una zona que no forma part de la trama urbana consolidada, cosa que a dia d’avui no permetria la instal·lació d’una superfície d’aquestes característiques.

L’equip de govern està elaborant un Pla Estratègic Comercial conjuntament amb representants del sector del comerç, que ha d’ajudar a definir l’estratègia futura que la Seu ha de seguir en endavant. Per tant, la reflexió, el procés de diàleg i l’estratègia conjunta existeixen i s’estan duent a terme.

L’equip de govern convida al grup del PSC a donar forma a aquestes propostes, i que no quedin en vagues divagacions: cal concreció en les proposicions, ja que si es vol construir i es té una real voluntat de fer-ho de forma conjunta, cal demostrar-ho.

També es demana que es facin afirmacions certes i no es llanci informació de forma gratuïta, que només contribueix a crear confusió entre la ciutadania.

TOTES LES NOTÍCIES