L’equip de futbol sala del Barça passa una setmana ‘d’entrenament dur’ a Encamp

L’equip del FC Barcelona Alusport passa aquesta setmana de pretemporada a la parròquia d’Encamp fent entrenaments durs per encarar la temporada en les millors condicions. El cònsol major de la parròquia, Jordi Mas, ha explicat que a Encamp ‘intentem fomentar l’esport, i l’esport d’èlit’, així com promocionar la parròquia a través de la presència d’aquests equips. Per la seva banda, l’entrenador del Barça de futbol sala, Marc Carmona, ha indicat que aquesta estada és molt positiva per a l’equip per les temperatures més fresques que permeten entrenar millor, i també perquè se’ls facilita tot el possible.

L’entrenador del FC Barcelona Alusport, Marc Carmona, ha agraït la bona acollida a la parròquia i el ‘tracte exquisit’ que se’ls dóna. A més ha indicat que ‘per fi hem trobat el temps ideal per als jugadors’. I és que tal com ha reconegut el capità de l’equip, Jordi Torras, aquesta és una setmana d’entrenament ‘molt dur’, i ‘estem cansats, però per a això estem aquí’.

El cònsol major de la parròquia, per la seva banda, ha desitjat a l’equip ‘que l’estada sigui fructífera i que assoliu els vostres objectius i a més us en quedi un bon record’. En aquest sentit, Carmona ha assegurat que Encamp els porta bons records perquè ‘des que venim aquí vam començar a guanyar títols’, i per això ha desitjat que ‘aquest idil·li continuï’.