abdominals

El perfil del ventre depèn dels músculs abdominals, si aquests s’afebleixen el ventre no serà pla, però si es tonifiquen es pot millorar la seva forma. Però a l’hora de treballar els músculs abdominals cal tenir molta cura, perquè estan units a l’esquena i es podrien patir dolors lumbars.

Per no fer-vos mal, amagueu el ventre abans i mentre feu l’exercici, i no el relaxeu fins que acabeu; no feu exercicis amb les cames estirades si l’angle entre el tronc i les cuixes és obert; no creueu les mans per darrere del cap.

Dempeus, flexioneu lleugerament els genolls, premeu les natges, porteu les espatlles enrera, aixequeu el cap i mireu al front. Inspireu pel nas lentament inflant el ventre i deixeu sortir l’aire per la boca, amagant el ventre sense doblegar l’esquena.

Els abdominals estan involucrats en tot el que fem cada dia, així podeu aprofitar per exercitar-los quan agafeu alguna cosa.

Per fer-ho, amagueu el ventre i després flexioneu els genolls. Quan us aixequeu també deveu amagar el ventre i fer força sobre les cames per posar-vos dempeus, sempre tenint en compte no inclinar-vos cap endavant.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada