El mes d’abril han entrat a Andorra 323.774 vehicles, fet que suposa una variació negativa respecta al mes d’abril del 2018 de l’1,4%. Pel que fa a la frontera hispanoandorrana, la variació ha estat del +2,7% i per la frontera francoandorrana del -9,8%. El nombre de vehicles que ha entrat durant els darrers dotze mesos ha estat de 4.284.350; això representa una variació del +0,8% respecte al mateix període anterior, en què van entrar 4.249.433 vehicles. De gener a abril del 2019, respecte el mateix període del 2018, s’ha produït una disminució del 0,1% en el nombre de vehicles, amb un descens del 3,7% dels provinents d’Espanya i un increment del 8,8% dels provinents de França.

Pel que fa a les dades ajustades, les variacions mensuals del total de vehicles presenten una tendència a l’alça en els darrers quatre mesos, i en aquest mes d’abril es situa en un 0,1%. Les variacions mensuals de l’entrada de vehicles per la frontera hispanoandorrana mostren una lleugera tendència a l’alça en els darrers cinc mesos, situant-se en un 0,3%.

Pel que fa a les variacions mensuals per la frontera francoandorrana, presenten una tendència estable, tot i que negativa, en el darrer mes, mantenint-se en un 0,2%. Les dades han estat difoses aquest dijous pel departament d’Estadística del Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada