Un total de 475.009 vehicles han entrat al país durant el mes d’agost, un 2,9% més que l’agost del 2012. Aquest augment s’ha produït gràcies a l’augment del 5,5% de turismes provinents d’Espanya. En canvi, els vehicles provinents de França han disminuït un 0,9%. Malgrat tot, l’acumulat de vehicles de l’any 2013 ha baixat un 1,9% respecte al mateix període de l’any 2012, arribant als 2.701.977 vehicles. També és negatiu l’acumulat dels darrers 12 mesos, que presenta una disminució de l’1%.

El nombre de vehicles que ha entrat al país durant l’agost del 2013 s’ha incrementat un 3% respecte a l’agost del 2012, ja que tant els turismes (2,7%) com els vehicles pesants (10,8%) han anat a l’alça. L’augment és gràcies a l’augment de vehicles per la frontera hispanoandorrana, ja que en canvi, els provinents de França han disminuït.

Tot i això, tant l’acumulat de l’any com els dels darrers 12 mesos continuen sent negatius, d’1,9 i 1% respectivament. Cal destacar la reducció d’un 3,8% de l’entrada de vehicles pesants durant els darrers 12 mesos.

Segons les dades ajustades, que tenen en compte la influència dels festius i altres efectes del calendari, l’entrada de vehicles del març es va reduir, mentre que entre l’abril i l’agost ha anat a l’alça. Malgrat tot, l’augment ha disminuït lleugerament durant el mes d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada