Potenciar l’empoderament femení perquè les dones s’animin a emprendre projectes professionals o personals. És el principal objectiu de l’Enterprising Women Lab, una jornada on es busca donar eines i posar sobre la taula casos d’èxit a través de xerrades amb figures com l’empresària Paola Sasplugas o la pilot de motociclisme Margot Llobera.

Si es parla d’empresaris d’èxit, és probable que apareguin més noms masculins que femenins. De la mateixa manera que les dones referents en l’esport o l’art són menys conegudes que els homes. Per aquest motiu, aquest dissabte les que han pres el protagonisme han estat elles, que amb la seva trajectòria professional i personal han esdevingut referents. Una d’elles ha estat la pilot de motociclisme Margot Llobera, que ha relatat la manera en què, en sis anys, ha passat del no-res a competir al Dakar i com això l’ha enriquit a nivell personal. Un camí que sense el tracte amb diferents persones hagués sigut més complicat.

Les característiques del Principat fan que el sostre de vidre, és a dir, la dificultat que les dones es troben per ascendir en la seva carrera professional, sigui menys dur que a altres societats. I així ho demostren figures públiques nacionals com la síndica Roser Ruñé. Amb tot, des de l’organització pensen que encara queda camí per recórrer.

L’esdeveniment continua a la tarda, amb diferents tallers que busquen donar les claus a aquelles dones que vulguin fer un pas endavant amb el seu somni.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada