Malgrat que l’acte públic es farà aquest divendres a la tarda, la formalització oficial de la compravenda d’accions per part de Saetde a Secnoa, i que propiciarà que Joan Viladomat passi a ser el nou director de la societat ordinenca, se signa aquest dijous a la tarda.

Saetde passarà a tenir el 76% de les accions, i el fet que un privat lideri una societat fins ara pública permetrà reduir els costos de la gran inversió del pla director de l’estació: el telecabina que ha d’unir l’Hortell amb la Coma a partir de la temporada vinent.

La inversió estava prevista en uns set milions d’euros, i l’estalvi aconseguit per a un projecte que es tirarà endavant en “dies” és d’entre 800.000 i un milió d’euros, ha informat el cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés.

Així mateix, el cònsol ha assegurat, en consell de comú, que es compliran amb els terminis previstos i que el giny estarà acabat com a molt tard a principis de desembre.

Liberals, oberts a pactes

En un altre ordre de coses, i també durant la sessió de consell de comú celebrada aquest dijous al migdia a Ordino, les conselleres liberals Sandra Tudó i Eva Choy han manifestat que estan obertes a possibles pactes amb d’altres formacions polítiques, tal com s’està estudiant en el si del partit.

Tudó ha recordat que en el seu cas han estat “independents des del principi” i que són “les persones i els projectes comuns els que han de tirar endavant”, independentment del color polític. “Penso que és factible, i fins i tot positiu fer pactes a les parròquies”, ha manifestat, sempre que sigui pel bé de la parròquia i tinguin “unes ideologies que s’adaptin a la nostra manera de pensar”.

Ara bé, han informat que no han mantingut recentment cap contacte ni amb persones d’ideologia socialdemòcrata ni amb membres de Socialdemocràcia i Progrés d’Ordino.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada