L’enquesta on line per valorar la Festa Major 2019 de la Seu d’Urgell ja ha rebut més de 130 respostes

El qüestionari on line per valorar la Festa Major 2019 de la Seu d’Urgell amb l’objectiu de recollir l’opinió de la ciutadania respecte l’edició d’enguany ja ha rebut a dia d’avui 137 respostes.

Recordem que el termini per respondre l’enquesta finalitza el dia 17 d’octubre, moment en el qual es tancarà l’enllaç del qüestionari. Seguidament la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament urgellenc durà a terme l’anàlisi del total de les respostes obtingudes. Per a poder participar en aquesta enquesta cal clicar en aquest enllaç

Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell es fa una crida a respondre l’enquesta per poder tenir una visió dels ciutadans i ciutadanes que van assistir i/o participar en les diferents activitats a l’hora de fer el balanç d’un esdeveniment com la Festa Major. Així mateix, el qüestionari permet recollir les propostes de millora de cara la programació de l’any vinent.

L’enquesta

L’enquesta s’inicia amb una pregunta de valoració general de la Festa Major on es demana als enquestats que puntuïn de l’1 al 5 (1 malament-5 molt bé).

El qüestionari també vol saber la valoració de les activitats infantils i juvenils, així com dels actes celebrats a la plaça Catalunya, a la plaça del Camp del Codina i a l’Espai Casetes.

L’enquesta sobre la Festa Major també demana la valoració de les propostes musicals com el SeuFolk. La ciutadania també podrà valorar les activitats esportives i culturals.

Una altra pregunta que es fa als enquestats és sobre la publicitat i la difusió que se’n fa de la pròpia Festa Major (fulletó, llibret de mà, xarxes socials, pàgina web, App, etc.).

Finalment, l’enquesta permet als enquestats que facin saber els seus suggeriments i les seves propostes de cara a properes edicions de la Festa Major de la Seu d’Urgell.