L’espai d’atenció juvenil Enllaç, d’Andorra la Vella, celebra el seu novè aniversari i amb motiu d’aquest esdeveniment i de la seva adaptació a les demandes actuals, començarà a atendre els joves a través de l’aplicació de WhatsApp. El conseller de Joventut, Esports i Noves Tecnologies, Marc Pons, ha explicat que en els últims temps les consultes dels usuaris de l’Enllaç s’han anat diversificant, i aproximadament el 50% es fan a través de les xarxes socials. Per aquest motiu s’ha decidit atendre les demandes mitjançant una de les aplicacions més freqüents, que és el WhatsApp.

Per celebrar el novè aniversari de l’Enllaç, l’espai ha ofert, aquest dimecres, en col·laboració amb Andorra Sostenible, un taller de papiroflexia en què els participants han fet decoracions de Nadal i s’ha ofert un berenar i un pastís per a tots.

El conseller de Joventut, Esports i Noves Tecnologies, Marc Pons, ha explicat que en els nou anys de funcionament d’aquest espai s’han fet activitats per als joves, s’ha donat informació sobre les qüestions que els preocupen, com l’educació, la sanitat, la feina o l’habitatge, i a més han sortit projectes nous com per exemple el d’Ull Nu.

En el marc de la reestructuració del servei per adaptar-lo a les necessitats actuals, s’ha decidit engegar un projecte d’atenció als usuaris a través del WhatsApp. Pons ha indicat que en els darrers temps s’atenen al voltant d’unes 100 consultes diàries, i que d’aquestes prop de la meitat es fan a través de les xarxes socials. Per això s’ha optat per permetre que els usuaris puguin fer qualsevol de les consultes que farien presencialment, a través del WhatsApp. Ho podran fer adreçant-se al mateix número d’atenció als usuaris del servei, i així ‘trenquem amb les barreres d’espai i temps’, tot i que les respostes d’atenció als usuaris es faran de dilluns a dijous de les 16 a les 19 hores.

D’altra banda, també s’ha reestructurat l’espai de l’Enllaç dividint-lo en dos perquè hi hagi una sala de reunions que es pugui cedir als joves que vulguin engegar projectes o trobar-se per alguna qüestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada