L’Encamp Nit torna amb un reguitzell d’activitats 31/03/2015

encamp-nitEl departament de Joventut i Esports ha donat a conèixer les activitats previstes per a la setena edició de l’Encamp Nit, que tindrà lloc el pròxim dissabte 25 d’abril, i que aniran adreçades a joves d’entre 12 i 20 anys.

Enguany s’ha organitzat un reguitzell d’activitats amb la voluntat d’oferir una nit lúdica diferent amb propostes atractives per als joves que alhora impulsin una forma diferent d’entrar en contacte amb l’esport.  

Les inscripcions s’iniciaran a les 20 hores i es preveu que l’acte conclogui a les dues de la matinada. Entre la nombrosa programació hi podem trobar tallers de treballs manuals, un taller d’aerografia de l’artista Marc Vidal, un taller d’escúter a càrrec d’Ungravity Freestyle Company, un taller de Zumba a càrrec d’Areaesport, tornejos esportius dels clubs de la parròquia, com tennis taula, futbol, tir amb arc, bàsquet i slots, tornejos de jocs multimèdia, un circuit d’inflables, i molt més.

Els joves que participin en les diverses competicions optaran a nombrosos premis i la vetllada finalitzarà amb l’entrega de guardons i una xocolatada. L’esdeveniment comptarà amb un servei gratuït de busos per facilitar el viatge d’anada i tornada a casa dels joves.

Text i foto: comuencamp.ad

TOTES LES NOTÍCIES