La  festa de l’Encamp Nit va acabar ahir abans d’hora al Complex Esportiu i Sociocultural. La sessió d’un dj es va haver d’anul·lar ja que una menor va haver de ser atesa, fora del recinte, per un coma etílic. També a l’exterior hi havia nombrosos joves amb alcohol.

La sessió de DJ en directa de l´Encamp nit, a càrrec del grup Flaix FM es va veure interrompuda de forma inesperada. Una jove, d´uns 13 anys, es va desplomar fora del recinte i va haver de ser atesa per l´ambulància del SUM que en aquells moments estava de guàrdia com és habitual en aquest tipus d´esdeveniments.

A banda d´aquesta jove, l´organització també va detectar que diversos nois i nois haurien portat ampolles d´alcohol en motxilles, tot fora del recinte. La resta d’activitats programades van continuar.

Des del comú, recorden però que en 8 edició no hi ha hagut cap incident i que, a més, no es subministra cap tipus de beguda alcohòlica en l´espai.

5 comentaris

  1. Siii… y después se dedican a continuar bebiendo, pegar voces hasta las 3 o 4 de la mañana, dejar la parroquia bonita (entre vómitos y basura), vacilar como si tuvieran cuerpo para eso ( que ni media ostia tienen) y mucho más pero bueno… La culpa no es del comu de encamp, la culpa es de unos padres irresponsables que no se quieren dar cuenta de lo que tienen en casa, y muchos lo saben pero ya pasan para que no les molesten. No incluyó a todos los padres pero estos críos se os van de las manos…..

  2. Recordo que a l’edat d’aquesta noia encara em divertia anant al saló de l’infància, bebent aigua o coca-cola i divertint-me com el nen que era…Què estem fent???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada