refugiats-ena

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) ja treballa per enllestir la nova temporada, i segons un dels seus directors artístics, Joan Hernández, ho fa amb un gran nombre de propostes sobre la taula, ja que tot i que no hi ha res tancat, assegura que “hem rebut moltes opcions força diferents, com ara teatre de text, molta dansa, espectacles de caràcter juvenil i infantil pedagògic,…”. A més, ha explicat que amb els mesos en què ha compartit la direcció juntament amb Mònica Vega i Alfons Casal, ha pogut conèixer en detall els punts forts de cadascú i afronten la nova temporada “amb moltes ganes de posar-la en marxa”.

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) ha clos aquest divendres la temporada 2016 amb l’espectacle ‘Refugiats’ i amb la mirada posada en la nova temporada que s’encetarà l’any que ve. Un dels seus directors artístics, Joan Hernández, ha explicat que han rebut un gran nombre de propostes, ja que tot i que no hi ha res tancat, assegura que “tenim moltes opcions força diferents, com ara teatre de text, molta dansa, espectacles de caràcter juvenil i infantil pedagògic,…”.

A més, Hernández ha aprofitat per fer una valoració molt positiva dels mesos que ha estat al capdavant de l’ENA, juntament amb Mònica Vega i Alfons Casal, ja que és la primera vegada que la plataforma combina la direcció entre tres persones, i això ha permès conèixer en detall els punts forts de cadascú. És per això que afronten la nova temporada “amb moltes ganes de posar-la en marxa”.

Pel que fa a la temporada passada, ha volgut destacar especialment el fet que una mateixa obra s’hagi pogut interpretar a diferents escenaris, perquè assegura que això beneficia les companyies, i també la recuperació d’obres com ‘Alícia meravellosa’, o l’èxit de ‘Contes salvatges’, que ha recorregut totes les biblioteques del país.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada