L’ENA informa d’alguns canvis i novetats en la Temporada 2017

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) informa d’alguns canvis i novetats que afectaran la programació dels propers mesos de setembre i octubre de la Temporada 2017, que es va presentar i inaugurar el passat mes de maig.

La segona funció de l’espectacle “Escenificant”, que es va estrenar el passat 20 de juliol a la Massana, i que estava prevista pel 17 de setembre del 2017 a Sant Julià de Lòria ha quedat suspesa per problemes d’agenda de la companyia.

En el seu lloc es reestrenarà, el dilluns 18 de setembre a les 21 h, l’espectacle de Dansa Vertical “Aquells”.

Des de feia temps l’Escena Nacional d’Andorra treballava en la reposició d’aquest espectacle que va formar part de la Temporada 2016 i que va gaudir de gran èxit per l’espectacularitat del joc amb la gravetat i l’espai vertical.

Els requisits tècnics d’aquest espectacle dificultaven que no es pogués realitzar en qualsevol espai i la façana del Centre cultural i de congressos laurèdia, que és on es va estrenar l’espectacle, compleix tots els requisits i ha facilitat la reestrena.

L’espectacle que dirigeix Sheila Ferrer, compta amb la incorporació de Desirée Abarca que es suma al repartiment inicial composat per Olga Da Cunha, Jaume Torra i Pere Vilarrubla.
(S’adjunta currículum de Sheila Ferrer) L’espectacle és gratuït.

D’altra banda, l’espectacle “aNIVERSARI” comptarà amb una doble funció a la Massana.
L’obra es podrà veure a més del dies 12 i 19 d’octubre, dates previstes inicialment, el divendres 20 d’octubre a les 21.30 h al Teatre de les Fontetes de la Massana.
Les entrades ja es poden adquirir als punts de venda habituals.

(Text: ENA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.