LA-VENUS-DE-LES-PELLSL’Escena Nacional d’Andorra (ENA), entitat que formen el Govern d’Andorra, el Comú de la Massana i la Fundació Crèdit Andorrà, presenta l’obra de teatre La Venus de les pells de David Ives el divendres 25 de setembre al teatre de Les Fontetes de la Massana. L’obra, dirigida per Alfons Casal i interpretada per Joan Hernández i Jéssica Casal, es podrà veure també el dissabte 26 de setembre.

Les localitats es poden adquirir a partir del dimarts 15 de setembre a l’Oficina de Turisme de la Massana i a l’Oficina Nacional de Turisme d’Andorra la Vella.

Aquest text d’Ives és un thriller còmic, àgil, sexi i intel·ligent, que presenta a Marc Novach, un jove i ambiciós dramaturg que està desesperat perquè no troba l’actriu ideal per encarnar el personatge femení de la seva obra: Vanda Von Dunayev, en una adaptació de “La Venus de les pells”, la novel·la de Leopold Sacher-Masoch del segle XIX que va donar origen al sadomasoquisme. A l’últim moment apareix la Vanda Jorda, una actriu que curiosament es diu igual que el personatge, però que està a anys llum del perfil que el Marc està buscant. Però la Vanda resultarà ser molt més del que sembla.

Comença així un joc de poder, seducció i miralls, on la realitat i la ficció es barregen, donant lloc a una batalla dialèctica al voltant de l’eterna guerra de sexes.

Les representacions tindran lloc a les 21.30 h i el preu de les entrades és de 10 euros.

ENA: plataforma d’arts escèniques d’Andorra

A finals de l’any 2006 es va constituir l’Escena Nacional d’Andorra, una entitat dedicada a potenciar les arts escèniques al Principat d’Andorra. El patronat de la Fundació ENA el formen el Govern d’Andorra, el Comú de la Massana i una fundació bancària.

Al capdavant de l’Escena Nacional d’Andorra hi ha l’actriu Irina Robles com a coordinadora artística, acompanyada dels actors Roger Casamajor i Elisabeth Caubet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada