enaLa  tercera proposta de la temporada 2016 de l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) s’ha estrenat aquest dissabte al centre cultural i de congressos lauredià. Es tracta d”Heliceo, concert per a 6 ventiladors i un pilot sol’, un espectacle familiar que ha convidat grans i petits a gaudir de les emocions del pilot protagonista (Fefo Monza) a través de la música de ‘Les quatre estacions’ de Vivaldi. La directora de l’espectacle Rosa Mari Herrador, que comparteix la direcció amb Ester Nadal, ha manifestat que li feia molta “il·lusió” estrenar l’espectacle a Andorra després d’haver-se representant a diferents punts d’Espanya i Amèrica Llatina.

‘Heliceo, concert per a 6 ventiladors i un sol pilot’ un espectacle familiar protagonitzat per un únic actor, Fefo Monza, s’ha estrenat aquest dissabte al Centre cultural i de congressos lauredià. Grans i petits han pogut gaudir de les emocions reflectides en aquesta proposta que s’emmarca en la temporada 2016 de l’Escena Nacional d’Andorra (ENA).

La directora de l’espectacle Rosa Mari Herrador, que comparteix la direcció amb Ester Nadal, ha manifestat que es tracta d’una proposta que vol convidar l’espectador a “volar”. Ha estat concebut com una posada en escena en què els “moviments estan basats en la música de Vivaldi, en ‘Les quatre estacions” i en què el pilot protagonista es va trobant amb diferents emocions “l’amor, el desamor, de desesperació…”. L’obra, que és la tercera proposta emmarcada en la temporada de l’ENA, es podrà veure novament dissabte 8 d’octubre a la sala La Closeta de la Massana, a les 12 i a les 18 hores.

Herrador ha manifestat la “il·lusió” que li feia estrenar aquest espectacle a Andorra després que s’hagi pogut veure a Barcelona, Argentina, Uruguai i al Festival Costa Contemporània d’Almeria. La directora ha agraït el suport de la Fundació ENA per haver pogut “construir un projecte” amb les dimensions d”Heliceo’ i haver pogut comptar amb persones “de molts països i molt professionals”. De fet, la producció ha anat a càrrec de l’ENA i la companyia La Máquina de Hacer Pájaros.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada