L’empresa Inpulsa i la presidenta de la Benjamin Franklin Foundation han presentat la seva experiència als membres del clúster d’educació que s’han reunit aquest dimecres. Els socis cofundadors de l’empresa catalana Inpulsa, Lluís Godayol i Jordi Pla, han presentat les activitats que desenvolupen a la seva seu, al centre tecnològic d’Esade Creapolis.

Inpulsa aporta elements de gestió i de reflexió als emprenedors amb l’objectiu de dur a terme els seus projectes, saber-los vendre a potencials inversors i que es converteixin en empresaris d’èxit. De la seva banda, la presidenta de la Benjamin Franklin Foundations, Diana O’Doherty, ha explicat que la clau d’aquesta escola és reflexionar sobre com potenciar les habilitats cognitives, creatives i motrius dels seus alumnes des de l’inici i fins al batxillerat. En aquest sentit, O’Doherty ha explicat les idees sobr el que es podria fer a Andorra en aquest àmbit.

Durant la reunió també s’ha debatut sobre la promoció de la cuina típica andorrana i quines sortides podria tenir a efectes de formacions específiques. Carles Flinch, del restaurant Can Manel, ha comentat algunes idees exposades en anteriors workshops com l’escola d’hostaleria, la promoció de productes de km 0 i la planificació de cursos específics.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada