L’Empresa Familiar critica la desinformació sobre les negociacions per a l’acord d’associació amb la Unió Europea i demana més pedagogia per poder crear una estat d’opinió entre l’empresariat i la societat. En un esmorzar amb la premsa, l’entitat ha informat que farà aportacions a l’esborrany de la reforma laboral de DA per garantir que les mesures garanteixin el bon funcionament del mercat laboral i la compatibilitat entre el funcionament de les empreses i els drets constitucionals.

L’Empresa Familiar considera que l’acord d’associació amb la Unió Europea és un procés  importantíssim al qual Andorra no ha de renunciar. 

L’entitat, que ha celebrat un esmorzar amb la premsa, dóna suport a la negociació i creu que no s’ha d’aturar, tot i que tampoc precipitar-se. El president de l’EFA, Francesc Mora, s’ha mostrat molt crítica amb el Govern per la manca de pedagogia existent. Creu que “hi hauria d’haver un major debat social sobre aquest tema”.

Mora ha informat que l’EFA  farà aportacions a l’esborrany de reforma laboral de DA. No ha concretat els punts que rebratrà, però sí la intenció que tindran. Volen reclamar una legislació pràctica, assumible segons “la dimensió del país, les empreses i els sectors”,  i compatible amb els drets constitucionals, en referència a la vaga i el sindicalisme.

L’entitat organitzarà al juliol un nou cicle de conferències sobre l’entorn geopolític canviant i les noves tecnologies i l’emprenedoria social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada