L’empresa d’un adolescent

Dos fenòmens contraposen la direcció de Facebook.

En primer lloc tenim al seu creador, Mark Zuckerberg, un home que com va quedar retratat en la pel·lícula “La xarxa social”, és una ment brillant però igualment complexa. Més quan es comenta que podria haver deixat en suspens la compra d’Instagram pel valor de 1.000 milions de dòlars per veure amb els seus amics un capítol de la famosa sèrie Joc de Trons. Aquest és l’home model que trobem actualment en els negocis de les NNTT: senyors madurs amb comportaments infantils.

D’altra banda i molt al revés que les seves actituds, sembla que Zuckerberg té sort en la seva creació genial.

Facebook ha superat una nova barrera en nombre d’usuaris. D’aquesta manera se situa en la xifra dels 1.100 milions d’usuaris actius mensuals i dels 665 diaris.

Recentment la major xarxa social del món estava en valoració negativa en tant al seu nombre d’usuaris com a les seves xifres de vendes. De totes maneres les últimes informacions contraresten totes les estadístiques i donen una alenada d’aire nou per a la xarxa social que en els darrers temps es trobava en una retòrica negativa. Les males xifres en borsa i la seva decepció estrepitosa amb el Facebook Home feien vaticinar una pèrdua de poder per part de l’empresa de Zuckerberg. Res més enllà de la realitat a dia d’avui es demostra que encara que decideixis anar de copes abans de signar un contracte milionari potser els teus números milloren.
Per Tecnonews / ACPG – Redacció