Andorra se situa aquests dies en una situació de risc d’incendis molt alta, sobretot a les parròquies de Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Davant d’aquesta situació, Protecció civil, juntament amb les administracions, han posat en marxa el protocol per evitar incendis.

Evitar accidents com l’incendi a la carretera de la Comella a causa d’una burilla dilluns passat. És el que vol Protecció Civil, que alerta els ciutadans d’aquests comportaments en uns dies on el risc d’incendis és molt alt. El director, Francesc Areny, explica que “tota encesa de foc queda totalment prohibida i es demana molta més precaució”.

El mapa assenyala arreu del territori un nivell de risc elevat, sobretot a Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Un perill que s’ha incrementat per la manca de pluges. En aquests casos, Protecció Civil, amb les administracions estatals i parroquials, ha iniciat un protocol per evitar accidents.

En una situació de perill molt alt, com la que patim, Protecció Civil prohibeix fer qualsevol tipus de foc. És per això que els berenadors d’Andorra la Vella, com aquest de La Comella, però també els de Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany, estan precintats des de dilluns passat.

A més, per evitar el risc d’incendis, han quedat anul·lats tant els focs de la festa major de Sant Julià d’ahir com els d’Andorra la Vella de la setmana que ve.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada