llencols

La  importància d’escollir bé els llençols ve d’un doble motiu. En primer lloc és un accessori que està en contacte directe amb la nostra pell, per la qual cosa devem intentar que no provoqui cap tipus d’al·lèrgia. Per altra banda, a major comoditat i suavitat dels mateixos, més reparador serà el nostre son.

Dintre de l’elecció de llençols i tovalloles, el cotó serà un material molt comú. En el cas dels llençols és, sens dubte, la millor de les eleccions possibles per la seva durabilitat, resistència, absorció i, sobretot, pel seu agradable tacte. Tenint en compte aquesta premissa, devem atendre a altres factors que també influiran en la nostra elecció. Per exemple, la qualitat del cotó, molt influenciada pel llarg, gruixària i resistència de la fibra. També és important la trama del teixit, entenent per tal els fils que conté.

I pel que respecta a l’elecció de tovalloles devem contemplar com a factors primordials tant la suavitat com la capacitat d’absorció.

L’elecció és senzilla, ja que en el cas de les tovalloles el preu és molt significatiu de la qualitat, i encara que la despesa sigui més gran, la suavitat i la durada de les mateixes fan que pagui la pena. Per tant, si busquem la qualitat en les tovalloles, la única elecció són les de 100% cotó.

Font: 

decorainteriorismo.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat