L’eixample de la CG2 a la sortida de Soldeu s’executarà en 10 mesos

rotondaEl Govern ha adjudicat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, les obres d’eixample de la CG2 a la sortida de Soldeu en direcció a França. Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Locubsa per un import de 1.829.271 euros i un termini d’execució de 10 mesos.

Les obres han de donar continuïtat als que es van adjudicar l’any 2013, relatius a l’eixampla i rectificació de la CG2 a la sortida de Soldeu.

Les actuacions principals consisteixen en l’eixampla i rectificació de la CG2 en un tram de 205 metres a 20 metres més sobreamples en les corbes i l’execució de la voravia pel costat muntanya, per millorar la seguretat en un punt negre de la xarxa viària.

La rotonda permetrà els girs dels vehicles turismes i sobretot pesats abans de la zona de l’allau de Soldeu. A més, el projecte contempla la construcció d’una galeria de serveis pel costat del riu que s’integrarà al mur que sustenta la CG2, optimitzant així les inversions del Govern, FEDA i Andorra Telecom.

Les obres també inclouen un pas de fauna per sota de la carretera i sobre la mateixa traça del Riu Gros. Aquest pas de fauna permetrà el pas d’animals d’una banda a l’altra de la carretera sense posar en perill la circulació.