eensm-telecomAndorra Telecom ha fet entrega a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell dels 1.000 euros recaptats durant la celebració del 6è Saló del Videojoc, amb la venda d’unes samarretes solidàries. La directora de l’escola, Celine Mandicó, s’ha mostrat molt agraïda amb aquesta aportació que dedicaran a alguna activitat o material per als usuaris. Per la seva banda, el director de Relació Client i Màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha assegurat que el proper any tornaran a repetir aquesta iniciativa “per poder continuar ajudant”.

La directora de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, Celine Mandicó, ha rebut de mans del director de Relació Client i Màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, un xec de 1.000 euros recaptats amb la venda de samarretes durant la celebració del 6è Saló del Videojoc que va tenir lloc el passat mes de febrer.

En anteriors edicions, aquestes samarretes es regalaven, però segons ha explicat Casadevall, la iniciativa va sorgir dels propis empleats d’Andorra Telecom, que “abans de començar el Saló del Videojoc ja havien comprat 600 samarretes”, les 400 restants es van posar a la venda durant el cap de setmana del Saló i es van vendre amb facilitat. El director de Relació Client i Màrqueting d’Andorra Telecom ha fet una valoració molt positiva d’aquesta iniciativa i s’ha compromès a continuar-la en properes edicions.

Per la seva banda, Celine Mandicó ha volgut agrair la iniciativa d’Andorra Telecom per la seva solidaritat i els ha desitjat continuïtat i èxit per al Saló del Videojoc. L’Escola Nostra Senyora de Meritxell invertirà els 1.000 euros en activitats i material per als usuaris.

Text i foto: ANA

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada