escola meritxell

L’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) ha renovat el logo i la pàgina web i aquest dijous al matí n’ha fet la presentació davant els mitjans de comunicació. La directora general de l’escola, Celine Mandicó, ha explicat que, en el cas de la pàgina web, l’objectiu és donar més visibilitat al centre i “donar a conèixer les activitats que hi realitzem”.

Així doncs, el nou web disposa d’un carrusel amb fotografies, vídeos i notícies de totes aquelles activitats que realitza l’EENSM. L’objectiu, segons Mandicó, és “recollir tot allò que va fent l’escola” i fer-ne difusió. La directora general ha remarcat que els darrers temps s’han dut a terme moltes activitats, i que calia una eina per fer-les arribar a la població.

A banda de la secció d’actualitat, la nova pàgina web també recull els diferents serveis que ofereix l’escola o un enllaç per fer-se soci de la seva fundació, entre d’altres. El director de Finances i Serveis Compartits del centre, Xavier Clotet, ha remarcat que l’antiga versió del web era “molt estàtica i poc atractiva”, mentre que ara s’ha creat “un canal de comunicació més atractiu”.

De moment, aquesta és una primera fase del nou web, però Mandicó ha deixat clar que “s’anirà millorant” i que “evolucionarà a partir de les necessitats que expressin els professors, pares i alumnes de l’escola”.

Pel que fa al nou logo, Mandicó ha explicat que s’ha volgut mantenir la mateixa estructura, però “amb un traç més espontani i no tan recte”, però també “una mica més fort”. L’objectiu, ha afegit és “simbolitzar les diferències individuals”.

La presidenta de l’EENSM, Pilar Díez, per la seva banda, ha destacat que a nivell general, “l’objectiu de l’escola sempre ha estat la integració”. Així doncs, ha assegurat que el canvi del web és “una integració a les noves tecnologies”.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada