L’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Mertixell (EENSM) ha presentat aquest dilluns el disseny guanyador del concurs d’obra gràfica convocat des de l’entitat amb la col·laboració del Museu Carmen Thyssen Andorra per a la creació de la tassa commemorativa amb motiu del Dia internacional de les persones amb discapacitat que es celebra avui, 3 de desembre.

La proposta guanyadora és un disseny de la jove Bruna Araújo, de l’Escola Andorrana de Batxillerat. El seu dibuix ha estat l’escollit entre un total de 35 propostes presentades, realitzades per alumnes de l’assignatura de Disseny d’aquest centre educatiu. Totes elles, han estat valorades per un jurat constituït específicament per a aquest projecte, format per dos representants del Museu Carmen Thyssen Andorra, un representant de la FAAD, dos de l’Escola Andorrana i dos més de l’EENSM.

La jove estudiant ha proposat un disseny abstracte que recorda la pintura cubista de Picasso amb trets propers a les creacions abstractes de Miró. La composició situa un rostre al centre de la imatge. El blanc de la figura, feta amb traços negres, ressalta en contrast amb els colors de la bandera andorrana que envolten la silueta.

El concurs d’obra gràfica per elaborar la tassa es convoca anualment amb l’objectiu de posar de relleu les habilitats i les capacitats de les persones amb discapacitat amb l’objectiu de generar una mirada positiva cap a aquesta realitat social i generar oportunitats d’inclusió. Per aquest motiu, i ja des de fa tres anys, aquest concurs es desenvolupa en col•aboració amb un centre educatiu del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada