Com cada any, l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) ha elaborat el calendari solidari i enguany s’ha confeccionat amb el suport del Bàsquet Club Andorra. El calendari amb el lema ‘La inclusió social de les persones és cosa de tots’ inclou fotografies dels jugadors del primer equip de bàsquet amb els nois i noies de l’EENSM. La seva presidenta, Pilar Díez, ha explicat que per complementar les ajudes del Govern necessiten finançar-se amb altres propostes i “el calendari n’és una de molt important”, ha afegit. La tirada que s’ha fet és de 2.000 exemplars i s’han posat a la venda a un preu de cinc euros. L’establiment Carisma, el bar de la Llacuna, el poliesportiu d’Andorra o el Super U són alguns dels punts de venda del producte solidari. Per commemorar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat aquest dijous al matí els alumnes de l’Escola andorrana de segona ensenyança d’Andorra la Vella, els padrins de la casa pairal d’Andorra la Vella i els usuaris del taller Xeridell han dut a terme un taller d’estampació d’unes tasses commemoratives amb el lema ‘La inclusió social és cosa de tots’.

Al calendari solidari hi apareixen imatges dels jugadors del primer equip del Club Bàsquet d’Andorra i els nois i noies de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM). L’import recaptat amb aquests calendaris es destina al finançament dels projectes que es duen a terme en aquesta escola, tal com ho ha explicat la presidenta de l’EENSM, Pilar Díez. La directora general de l’EENSM, Celine Mandicó, ha indicat que amb el calendari, a part de tenir una finalitat de recaptació, “volem fer que la societat sigui partícip del nostre projecte”.

El calendari es ven a un preu de cinc euros i es pot trobar a diferents establiments del país com a la botiga Carisma, el bar de la Llacuna, el poliesportiu d’Andorra o el Super U. L’acte de presentació del calendari ha comptat amb la presència de la presidenta de l’EENSM, Pilar Díez; el vicepresident de Reig Capital Group, Carles Enseñat; la cap de comunicació de Molines Patrimonis, Pati Molné; la directora General de l’EENSM, Celine Mandicó, i altres membres de la Junta Rectora.

Per celebrar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat ha tingut lloc aquest dijous a l’Escola Especialitzada de Nostra Senyora de Meritxell una jornada participativa amb alumnes de l’Escola andorrana de segona ensenyança d’Andorra la Vella, els padrins de la casa pairal d’Andorra la Vella i els usuaris del taller Xeridell. La trentena de participants han decorat unes tasses commemoratives amb el lema ‘La inclusió social de les persones és cosa de tots’ i a les tasses també hi ha apareix una imatge d’unes mans creuades per simbolitzar la unió.

Text i foto. ANA