kumon2bA Kumon Instituto de Educación, saben que l’educació és el pilar en què es basa el futur de totes les persones. Des que els nostres fills són petits, cal inculcar-los una sèrie de valors que els ajudin a créixer com a persones, a valer-se per ells mateixos. Tots desitgem que els nostres fills siguin feliços. Però hem de ser realistes i, tard o d’hora, dependran d’ells mateixos per afrontar les inevitables situacions que els presentarà el futur.

A Kumon els ajuden a créixer amb valors com l’autoestima, la confiança en un mateix, el treball i la constància, el que també es traduirà en millors resultats en les tasques escolars.

A Kumon tenen una experiència avalada per més de 50 anys de dedicació a l’educació i amb presència a Espanya des del 1991, on ja hi ha més de 230 centres. A Andorra, Kumon disposa d’un centre, situat al carrer Josep Viladomat, 30, d’Escaldes-Engordany, on s’ofereix el programa de matemàtiques.

A través del seu mètode d’èxit, que inclou la individualització de l’aprenentatge, la importància d’aprendre dels errors i la constància en el treball diari, entre altres principis, i tenint en compte la família com a part de tot el procés, aconsegueixen que els seus alumnes siguin persones amb futur i capaces d’afrontar el món.

Matricula els teus fills a Kumon Instituto de Educación. Si vols el millor per a ells, prepara’ls perquè aconsegueixin qualsevol meta que es proposin en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada