L’economista i emprenedor Antoni Viola exposa les claus per obrir-se a nous mercats

esmorzar 1

Una conferència sobre la internacionalització dels negocis ha iniciat la setmana de l´emprenedoria a Andorra. L´economista i emprenedor Antoni Viola ha explicat els punts claus per aconseguir obrir-se a nous mercats.

Trobar socis i locals que facilitin l´assentament de l´empresa en un entorn nou i ser generosos amb la informació sobre el projecte són dos dels punts clau per aconseguir oportunitats de negoci a l´exterior. Viola exposa que “s’ha de ser generós amb la informació que compartim amb els contactes que tenim, ser oberts i poder explicar d’una forma engrescadora el projecte que tenim”.

Tot i que depèn de cada projecte, Viola aconsella entrar en països on l’activitat sigui minoritària i envoltar-se d´un entorn adequat. Assegura que no hi ha un perfil d´emprenedor, sinó un tret propi per aportar i una oportunitat per aprofitar.

L’emprenedora social Ana Bella, l´economista Lluís Soldevila i el mediàtic Risto Mejide seran altres convidats en el cicle de xerrades organitzat per la Global Enterpreneurship Week Andorra (la setmana de l’emprenedoria global), que té lloc tota la setmana.