esmorzar 1

Una conferència sobre la internacionalització dels negocis ha iniciat la setmana de l´emprenedoria a Andorra. L´economista i emprenedor Antoni Viola ha explicat els punts claus per aconseguir obrir-se a nous mercats.

Trobar socis i locals que facilitin l´assentament de l´empresa en un entorn nou i ser generosos amb la informació sobre el projecte són dos dels punts clau per aconseguir oportunitats de negoci a l´exterior. Viola exposa que “s’ha de ser generós amb la informació que compartim amb els contactes que tenim, ser oberts i poder explicar d’una forma engrescadora el projecte que tenim”.

Tot i que depèn de cada projecte, Viola aconsella entrar en països on l’activitat sigui minoritària i envoltar-se d´un entorn adequat. Assegura que no hi ha un perfil d´emprenedor, sinó un tret propi per aportar i una oportunitat per aprofitar.

L’emprenedora social Ana Bella, l´economista Lluís Soldevila i el mediàtic Risto Mejide seran altres convidats en el cicle de xerrades organitzat per la Global Enterpreneurship Week Andorra (la setmana de l’emprenedoria global), que té lloc tota la setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada