LdA+Independents d’Encamp recorrerà la decisió de la Batllia sobre el sou dels consellers

Els consellers comunals de Ld’A+Independents a l’oposició d’Encamp “ja s’esperaven” que la Batllia no els donés la raó en primera instància a la demanda interposada contra el Comú d’Encamp per vulneració de drets fonamentals. En aquest sentit, han precisat que “donada la transcendència política dels fets al·legats i vist que la sentència afectaria a tots els comuns no esperàvem altre posicionament en primera instància”.

Tant Jordi Troguet com Maribel Lafoz anuncien que la seva intenció és recórrer l’aute de la Batllia davant el Tribunal Superior de Justícia i han afegit que “creiem que no serà fins al pronunciament del Tribunal Constitucional que no tindrem elements concrets per valorar la qüestió” en referència a la demanda per greuges comparatius interposada contra el Comú d’Encamp.

Recordem que la demanda va ser admesa a tràmit per la Batllia el passat 7 de juliol. En ella s’acusa el Comú d’Encamp de vulnerar drets fonamentals; com ara el de rebre un tracte igualitari tant en el desenvolupament de les funcions de conseller, entre les quals es troba poder ser president de comissió, i percebre la mateixa retribució.

(Text: LdA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *