Les conselleres comunals de Liberals d’Andorra+Independents al Comú d’Ordino, Sandra Tudó i Eva Choy, han acusat al Cònsol Major de la parròquia “de manca d’ètica” al contractar de forma directa un arquitecte condemnat en ferm per infringir les normatives urbanístiques.

Tudó i Choy troben sorprenent que l’escollit per revisar el seguiment dels treballs de revisió del POUP sigui un arquitecte condemnat per la batllia per infraccions urbanístiques. Consideren que “hi ha molts més arquitectes i professionals al país que poden fer aquesta feina” i lamenten que la contractació s’hagi fet de forma directa, “només 2 € per sota del topall màxim dels 12.000 €” apunten. Aquesta quantitat, 12.000 €, és el màxim import amb el qual es pot fer una contractació sense concurs públic.

Durant la sessió de Consell de Comú d’Ordino, celebrada aquest dijous al migdia, el Cònsol Major ha exposat que l’arquitecte contractat “és de la seva confiança”. Sobre aquestes paraules Choy i Tudó han afegit que “entenem que també té la confiança de tota la majoria del Comú”. Les conselleres de Ld’A+I recorden que aquest arquitecte ja va ser substituït l’any passat de la Comissió Tècnica i d’Urbanisme (CTU) per les condemnes en infraccions urbanístiques i recalquen que “no entenem com pot haver estat escollit, ara, per assessorar el Comú en temes d’urbanisme”. Una situació que “és incòmoda pels ciutadans d’Ordino” han ressaltat.

Text i foto: ldA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada