El  president suplent del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo, ha registrat a Sindicatura una pregunta urgent perquè Govern respongui si era coneixedor de la gravació que provaria l’extorsió i coacció als màxims accionistes de BPA perquè facilitessin informació bancària a les autoritats espanyoles.

L’àudio, publicat primer en un mitjà de comunicació espanyol, del qual avui se’n fa ressò la premsa andorrana recolliria les coaccions de l’agregat d’Interior de l’ambaixada Espanyola a Andorra oferint als accionistes de BPA la possibilitat d’evitar la intervenció de Banco Madrid, filial de BPA. La gravació és del 2 de juny del 2014.

Aquesta informació “representaria, de ser certa, una coacció i extorsió a ciutadans andorrans per part d’autoritats d’altres països, un fet especialment greu, si el Govern d’Andorra n’ha tingut coneixement” ha emfasitzat Jordi Gallardo. El president suplent del GPL també ha volgut remarcar que “tampoc es podria acceptar l’atac a la sobirania d’Andorra que suposaria que un representant d’un Govern d’un altre país hagués dut a terme aquestes coaccions i amenaces”. Davant d’aquests fets, Gallardo demana al Govern “que no romangui inactiu”.

Text: LdA

1 comentari

  1. El tema ya es passat – la actualidad son els fondos bloquejats -els dipositans andorrans tenim molt en consideracio la inoperancia dels politics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada