Text i foto LdA

Liberals d’Andorra (Ld’A) amplia el seu radi d’acció parroquial i des d’ara estarà present a Ordino amb la constitució del Comitè Parroquial. D’aquesta manera els liberals tindran representació a cinc de les set parròquies del país, quedant per constituir els comitès de Canillo i de Sant Julià de Lòria.

Els càrrecs directius del Comitè Parroquial d’Ordino els ocupen les següents persones: Isabel Orobitg (presidenta), Jordi Balsa (secretari) i Núria Fius (Tresorera). L’acta de constitució del comitè està signada per 10 persones, entre les quals es troben les conselleres de Ld’A+I a la minoria del Comú d’Ordino Sandra Tudó i Eva Choy.

La presidenta del Comitè Parroquial d’Ordino, Isabel Orobitg, explica que “el comitè neix amb la voluntat de recollir les inquietuds que preocupen a la ciutadania de la parròquia d’Ordino” i afegeix que “som un grup de gent conscient que hi ha moltes problemàtiques que s’han de solucionar en l’àmbit parroquial”. La constitució del Comitè Parroquial ordinenc sorgeix “arran de les reunions que un grup de persones fèiem cada mes però sense forma jurídica per elevar acords” indica Orobitg.

El secretari general de Liberals d’Andorra, Amadeu Rossell, valora molt positivament la constitució del comitè ordinenc i subratlla que “des de Liberals, com ja hem anunciat en diverses ocasions, seguim treballant per estar presents a totes les parròquies, amb la voluntat de tenir la nostra pròpia veu, també, en la política comunal i els problemes més propers als ciutadans”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada