El cap de la llista de Liberals d’Andorra + Independents, Marc Magallón, acompanyat de del segon en la candidatura, Higini Martínez-Illescas, ha explicat avui que el comú d’Escaldes-Engordany no ha respost mai als oferiments del Comú d’Andorra la Vella per interconnectar les xarxes d’aigua de les dues parròquies, i assegura que “accedint a aquesta petició s’hagués donat resposta certa a la problemàtica que ha sotmès a la població escaldenca a retallades d’aigua”.

Els dos primers de la llista de Liberals + Independents, a la parròquia d’Escaldes-Engordany, han mostrat dos cartes, trameses pel comú d’Andorra la Vella i dirigides al responsable d’Urbanisme d’Escaldes i cònsol menor, Marc Calvet, l’una de 2013 i l’altra de 2014, que demostren la voluntat de col·laboració del comú de la capital i alhora la manca de diligència del comú escaldenc en nitan sols respondre. “No hi va haver resposta, mai no hi hagut resposta, i això és el que denunciem des de la nostra candidatura”, apuntava Illescas.

“Critiquem la manca de voluntat del comú escaldenc a actuar, d’entrada no responent oficialment a la invitació d’Andorra la vella. Què passaria si es donés una situació d’emergència en un moment de manca d’aigua? ens pregunariem per què no es va voler acceptar l’oferiment d’embrancament” conclou Illescas.

Text i foto: LdA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada