Text: LdA

El candidat liberal, Jordi Gallardo, entra una demanda d’informació a Sindicatura perquè Govern li faci arribar tota la documentació relacionada amb l’adjudicació del servei de la bicicleta elèctrica. La petició arriba després que el passat dijous durant el debat del Pressupost, el president del Grup Liberal denunciés un seguit de possibles irregularitats i dubtes entorn la legalitat de la concessió d’aquest servei, al ‘forçar’ la interpretació de la llei per finançar la bicicleta elèctrica com a servei públic quan aquest no ho és.

Davant d’aquests dubtes i per analitzar tot el procés d’adjudicació, Gallardo sol·licita que se li faci arribar l’expedient de contractació, l’informe d’obertura dels plecs i qui va participar-hi, les ofertes presentades (amb les corresponents valoracions) i els plans de negocis de les empreses concurrents al concurs.

A més, la demanda d’informació inclou la totalitat dels informes realitzats durant tot el procés pel departament, tots els informes –incloent-hi les notes- emesos per la Intervenció General i el conveni signat entre els Comuns i Govern al qual el ministre de Finances, Jordi Cinca, va fer referència durant la sessió del Consell General del passat 1 de març del 2018.

Per últim, la petició inclou que Govern detalli ‘tota la legislació aplicada’ en el concurs per oferir el servei de bicicleta elèctrica i qualsevol altra documentació relacionada amb el procés.

Amb aquesta demanda d’informació “el Grup Liberal espera poder aclarir els dubtes entorn la partida del Pressupost que finança el servei de la bicicleta elèctrica i que ja es van denunciar al ple del Consell General” exposa Jordi Gallardo. Recordem que tot i alertar de les possibles irregularitats i dels dubtes legals sobre la concessió, el grup demòcrata va decidir votar en contra de la reserva d’esmena liberal i seguir endavant amb el projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada