ldaLiberals d’Andorra tanca la confecció del nou comitè de la capital amb un grup de militants que fa mesos que treballen amb l’objectiu de presentar-se a les properes eleccions comunals com a alternativa política. L’acord es va prendre ahir durant la reunió del grup parroquial que no ha deixat de treballar després de les darreres eleccions generals.

La reactivació del comitè durant els passats comicis ha facilitat la creació del comitè que tindrà com a president a Jordi Cerqueda Chilaud, com a secretària Silvia Ferrer Ghiringelli, com a tresorer Gerard Estrella Armengol, i com a vocal Ruth Vila Oziel.

L’objectiu del nou comitè és assentar el partit a la Capital, estructurar les bases per tal d’afrontar els nous reptes polítics i presentar un programa liberal pensat per a la capital a les pròximes eleccions comunals. El comitè espera així tornar a ocupar un espai polític en l’àmbit comunal mitjançant el compromís de presentació d’una llista electoral.

Actualment l’equip de treball està centrant els seus esforços en l’elaboració del programa electoral, a partir dels suggeriments que es van recollir durant les passades eleccions generals com de les reunions que s’estan duent a terme amb col·lectius de la parròquia.En els pròxims dies, es designarà una comissió encarregada de constituir la candidatura i cercar els candidats més adients per a encapçalar el nou projecte liberal a la capital que es començarà a perfilar a partir del mes de setembre.

Text: LdA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada