meritxell2L’avinguda Meritxell ha viscut avui el primer dels tres talls que tindrà el carrer amb motiu de les festes nadalenques. La iniciativa de transformar aquesta zona en un indret per a vianants compta amb el suport dels comerciants. L’altre tall serà a final de mes i el tercer i últim a principi de gener.

Sis i vint-i-set de desembre, i tres de gener. Són els dies en què l’avinguda Meritxell esdevé un carrer per a vianants entre dos quarts de set de la tarda i les deu de la nit. A banda d’ajudar que els turistes puguin comprar amb més facilitat i sense preocupar-se pel trànsit, la iniciativa anirà acompanyada d’altres actuacions, com ara animacions al carrer i activitats diverses.

El tram comprès en el tall arriba des del carrer de la Unió fins al carrer Doctor Molines. Una bona manera de dinamitzar el comerç.

Els comerciants organitzaran sortejos, oferiran xocolata i també patrocinaran els premis d’un concurs d’Instagram ja vigent que vol que els turistes fotografiïn la millor imatge amb el tema “de compres per Andorra”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada