Les obres de l’avinguda Meritxell han arribat als 40 dies d’execució i la corporació comunal en fa una “valoració positiva” ja que s’està seguint “el programa marcat” i l’obra es troba “dins el termini” establert, tal com ha comentat la cònsol major, Conxita Marsol, durant la visita que ha fet als treballs. La cònsol major ha volgut destacar una “part de l’obra que no s’ha vist suficient”  i que suposa “un plus” tecnològic.

Així, ha explicat que s’instal·laran “força càmeres que cobriran tota l’avinguda” i que hi haurà comptadors de persones connectats als semàfors, per prioritzar el pas dels vianants en funció de les necessitats. També hi haurà sensors de contaminació atmosfèrica i de la temperatura, fil musical, megafonia i control de la il·luminació.

Serà “una avinguda segura, moderna”, i “avançada tecnològicament”, ha remarcat Marsol, afegint que veu els comerciants i veïns de la zona “tranquils i amb paciència” ja que ha assegurat que hi ha una “interacció directa” tant amb les empreses que treballen a l’avinguda com amb el comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada