L’avinguda Meritxell entre la Creu Grossa i la Rotonda tornarà a tenir dos sentits la setmana vinent (Vídeo)

El Comú d’Andorra la Vella, després de rebre la carta de l’Associació de Comerciants i Propietaris de l’Avinguda Meritxell demanant el replantejament del sentit únic de l’avinguda després de constatar que un grup de comerciants hi estan en contra, ha decidit fer marxa enrere en la decisió. El cònsol menor, Jordi Minguillón, ha explicat que a partir de dilluns es començaran els treballs per tornar a deixar el tram d’avinguda entre la Creu Grossa i la Rotonda tal com estava, i que si el temps acompanya, podria tornar a tenir dos sentits de circulació el dimecres.

El Comú d’Andorra la Vella ha decidit aquest divendres al matí fer marxa enrere en la decisió de fer de sentit únic el tram d’avinguda Meritxell entre el carrer Bisbe Iglesias i el Pont de la Rotonda. Així ho ha anunciat  el cònsol menor, Jordi Minguillón, que ha explicat que s’ha pres la decisió després de rebre aquest dijous la carta de l’Associació de Comerciants i Propietaris de l’Avinguda Meritxell demanant que es replantegés la mesura tenint en compte que una part dels afectats s’hi ha mostrat en contra.

Minguillón ha recordat que des del principi es va dir que era un projecte ‘que havia de ser concertat entre les associacions, els comerciants i tothom’, que ja es va dir que era reversible i que farien marxa enrere si no funcionava, i que ‘això és el que farem, farem marxa enrere i tornarem a deixar l’avinguda com estava’.

En aquest sentit, a partir de dilluns iniciaran els treballs per tornar a estrènyer les voreres i si no hi ha inclemències del temps, el dimecres es preveu que ja es pugui tornar a circular en els dos sentits de la marxa. Tenint en compte que la modificació dels sentits de circulació es va fer el dilluns 15 d’abril, el sentit únic haurà estat operatiu només dues setmanes.

Malgrat tot, el cònsol menor ha agraït a les associacions el treball fet, i ha assegurat que el projecte d’embelliment dels eixos comercials segueix endavant, i que es continuarà treballant conjuntament amb els comerciants.

2 comentaris

  1. Puc entendre que sigui d’un o dos sentits, pero no que mal gastin diners fent obres que no valen per res, si no ho tenien clar podien esperar a pintar i moure pilones…

  2. L’actuació del comú s’ha de qualificar com a mínim de vergonyosa.

Comments are closed.