L’avinguda Carlemany obrirà al trànsit de 8 a 11 hores pels serveis de càrrega i descàrrega

La comissió de treball per fer l’avinguda Carlemany per a vianants ha acordat aquest dilluns que la via permetrà el pas de vehicles comercials per als serveis de càrrega i descarrega tots els dies de 8 a 11 del matí. Tal com ha explicat el gerent de l’Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants (Atmca), Víctor Filloy, que ha estat convidat a la reunió d’aquest dilluns, el Comú també els ha proposat augmentar les zones de càrrega i descàrrega dels carrers perpendiculars a l’avinguda, així com al llarg de l’avinguda del Consell de la Terra. Una altra possibilitat és que els transportistes puguin disposar d’una targeta especial que els permeti gaudir d’una hora gratuïta als aparcaments de la zona.

El gerent de l’Atmca, Víctor Filloy, ha indicat que faran l’esforç necessari per adaptar-se a la nova metodologia, i que en principi veuen bé la proposta que s’ha fet per solucionar la qüestió de la càrrega i descàrrega dels comerços. Tot i això, Filloy no s’ha volgut posicionar ni a favor ni en contra del projecte de tancar al trànsit l’avinguda, perquè creu que no els correspon a ells valorar-lo.

 

Estudien unificar criteris de càrrega i descàrrega de tot el país

En la darrera reunió de la Comissió Interparroquial de Circulació es va acordar que cada Comú recolliria la informació del funcionament de les càrregues i descàrregues, a petició de l’Àrea de Mobilitat, per intentar unificar els criteris a nivell d’horaris i situacions. La presidenta de la Comissió, Rosa Ferrer, ha explicat que l’objectiu és unificar criteris per tal que el repartiment de mercaderies es faci sota els mateixos criteris i molesti el mínim les hores puntes de circulació. Actualment, els horaris de càrrega i descàrrega són en general lliures, tot i que a Andorra la Vella, Ferrer ha indicat que hi ha algunes zones on es limita de 8 a 10 del matí.

El gerent de l’Atmca, Víctor Filloy, ha indicat que si es decideix fixar un horari, a ells no els ha de suposar un gran problema i s’hi podran adaptar, però considera que l’inconvenient seria més de cara als comerciants, que actualment estan acostumats a poder rebre les mercaderies a qualsevol hora del dia.

1 comentari

  1. No es pot estar quieta aquesta gent? suficients problemes tenim ja per arribar a tothom en les hores convingudes en les 7 parròquies, el trafic també ens el mengem nosaltres, i les carregues i descarregues ningú ens les respecta i sempre estan ocupades per cotxes particulars….deixeu estar la Carlemany com esta, que es columna d’aquest país i es absolutament necessària poderla creuar en cotxe i especialment deixeu estar el horari de entrega de mercaderies tal i com esta, heu pensat que si talleu l’horari una petita empresa no podrà assumir totes les seves entregues establertes per un dia?, i necessitara baris repartidors per varies zones del país en la franja de temps que voleu establir, la qual cosa suposaria un gasto per l’empresa de tancar les persianes i apagar els llums definitivament…jo soc repartidor, alguns creuran que som gent poc formada pero jo em pregunto que cony hi teniu al cap vosaltres, els que veniu amb aquestes idees deconstructives…

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES