piuladesEl corresponsal a París del diari El País que aquest diumenge publicava una entrada al seu blog sota el títol Andorra ¿modelo para armar? s’ha disculpat pel text i per la ‘indignació’ que ha generat. L’autor del blog Aquí París, Miguel Mora, ha indicat a través del seu compte de twitter que va decidir treure el post ‘al veure l’airada reacció dels primers lectors’ i ha afirmat que ‘la idea era fer una peça satírica’.

El post Andorra ¿modelo para armar? va ser publicat diumenge al matí i al cap d’unes hores, i després de rebre nombroses crítiques, el text ja no es podia trobar ni al blog, ni a través de l’enllaç original. Malgrat això, El País va intentar compartir-lo a través de Twitter, encara que l’enllaç seguia sense funcionar.

Arran d’aquests fets, el periodista ha explicat a través del seu compte de Twitter que va decidir esborrar el post ‘al veure l’airada reacció dels primers lectors’ i que la seva idea era ‘fer una peça satírica’. Així, Miguel Mora ha demanat ‘sinceres disculpes’ a aquells que s’hagin pogut ofendre.

Sobre el fet que el mitjà intentés compartir l’entrada, Mora manifesta que algú del diari va decidir compartir-lo a través de Twitter però l’enllaç no funcionava perquè ell mateix l’havia anul·lat.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada