L’autòpsia confirma que el jove britànic va patir un accident

mortL’autòpsia practicada al cos del noi britànic trobat mort ahir al matí al llit del riu Valira del Nord ha confirmat, segons fonts policials, que la mort del jove va ser accidental. La hipòtesi amb què treballen els investigadors és que podria haver caigut al riu a causa d’un excés en la ingesta d’alcohol. El cos no presentava signes de violència i el va arrossegar el corrent.

El britànic de dinou anys trobat mort aquest dilluns al matí al riu Valira del Nord, a prop del prat dels Barrers, de la Massana, va patir un tràgic accident. És la conclusió principal que ha aportat als investigadors l’autòpsia practicada ahir a la tarda. El noi el va trobar un veí de la parròquia a les nou del matí en roba interior, una jaqueta al braç i amb signes evidents d’haver estat arrossegat pel riu. Es tracta d’un turista britànic que s’allotjava a la Massana, juntament amb altres companys arribats també del Regne Unit.

Els agents encarregats de la investigació els van entrevistar durant la jornada de dilluns. El cos del jove, que va haver de ser rescatat pels bombers de la llera del riu quan es trobava mig submergit, no presentava signes de violència ni indicis de criminalitat.

Es dóna la circumstància que aquesta setmana s’allotgen, entre Arinsal i la Massana, prop de 2.000 turistes britànics arribats al país per participar en un festival de música i esquí. La nit de diumenge l’organització del certamen va organitzar diferents festes de benvinguda als assistents al festival, una d’elles a un local situat molt pròxim al lloc on va aparèixer el cos del noi.