L’Automòbil Club ha fet balanç del 2016 en la seva Assemblea General Ordinària amb una clara nota positiva: l’increment en més de mil socis en un any. La posada en marxa l’any passat del Pla Estratègic de l’entitat -que se seguirà implantant amb força en els pròxims anys- ha propiciat aquest “espectacular creixement”, com ha indicat el president de l’entitat, Enric Pujal, basat en una important tasca elaborada des de l’entitat centrada en donar a conèixer totes les prestacions que ofereix el club, alhora de millorar-les. D’aquesta manera, s’ha invertit la tendència de pèrdua paulatina de socis des del 2008 (al voltant del centenar per any), i ara es parla de xifres altament optimistes: mentre el 2014 i el 2015 es van aconseguirr 172 i 226 socis nous, respectivament, el 2016 l’Automòbil Club ha tancat any amb 1.094 socis més, sumant un total de més de 6.500 socis. Un dels objectius marcats pel president de l’entitat és arribar als gairebé 10.000 socis de cara al 2020.

L’Assemblea General Ordinària ha servit també per renovar la junta de l’ens per als propers quatre anys, que manté gairebé els mateixos noms, tot i que s’han modificat els estatuts per compondre el Consell Directiu de l’entitat, que passa de set a nou membres. Jordi Alcobé entra a formar part d’aquest Consell ampliat, presidit novament per Enric Pujal, que ha vist renovada la seva candidatura en no haver-se’n presentat cap altra.

Pel que fa a les dades econòmiques, el 2016 s’ha pogut tancar amb un benefici de 38.258 euros, que es destinen a fons socials per mandat de l’Assemblea. La previsió de resultat del 2017 xifra aquest benefici en 32.000 euros.

Continuar creixent en número de socis i en qualitat del servei a la persona és una de les fites de l’Automòbil Club, que vol potenciar cada vegada més l’àrea social i de negoci de l’entitat. La nova targeta de crèdit ACA Màster -gratuïta i amb molts avantatges-, les noves modalitats de soci o el treball que es fa per la mobilitat del país (a través de l’IMACA, un informe de referència per a la mobilitat d’Andorra), són clars exemples d’aquesta voluntat.

L’Automòbil Club també ha volgut reconèixer per primera vegada -i ho seguirà fent en els pròxims anys- als tres socis de més antiguitat, entregant el Carnet d’Or (quota gratuïta) als socis números 8, 24 i 41: Joan Casal Vall, Pere Font Moles i Nemesi Capdevila Rossell. 

Àrea esportiva

Se segueix impulsant amb força el vessant esportiu del club, que gaudirà d’una línea continuista assegurant moltes de les competicions habituals. Les Crèdit Andorrà Gseries han fet un salt qualitatiu aquesta temporada, sobretot pel que fa a la difusió internacional, però al calendari esportiu no faltaran totes les competicions que prepara l’Automòbil Club, com la Pujada Ordino-Arcalís, el Ral·li d’Andorra Històric o el Trofeu Andros. 

Text i foto: ACA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada