La junta de govern del Comú d’Encamp ha acordat adjudicar a l’Automòbil Club d’Andorra el concurs públic per a la concessió de l’explotació del circuit del port d’Envalira, després d’examinar les dues ofertes presentades el passat 19 de juliol.

L’obertura de plecs del concurs públic per a l’adjudicació de la concessió va tenir lloc el passat 19 de juliol al Comú d’Encamp. L‘Automòbil Club va elaborar un dossier que, seguint els requisits del concurs, contenia el projecte per a l’explotació de la instal·lació, l’oferta econòmica, el detall de l’experiència en la gestió del circuit i una proposta de responsabilitat social corporativa amb el Comú d’Encamp.

Tal com ha comunicat la corporació comunal, l’oferta de l’Automòbil Club ha obtingut 95 punts en la valoració, resultant guanyadora per davant de l’altra proposta presentada al concurs.

El contracte per a l’explotació del circuit se signarà en el termini d’un mes, entre l’Automòbil Club i el Comú d’Encamp, i contindrà, entre altres acords, una concessió per als propers 5 anys i un cànon anual de 13.010 euros.

La renovació de la concessió de l’explotació del circuit ajudarà l’Automòbil Club a seguir en la línia d’explotació dels darrers anys, combinant formació i esport.

L’acord permetrà a l’Automòbil Club formalitzar la renovació del contracte amb Max Mamers per a l’organització del Trofeu Andros, elaborar el calendari 2014 de les GSeries BPA i potenciar l’escola de conducció segura sobre neu que l’Automòbil Club ha estat impulsant les darreres temporades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada