L’àrea de Joventut del Comú de sant Julià de Lòria organitza un cicle de tres xerrades informatives sobre temes que preocupen i afecten al jovent.

La primera d’elles, dedicada als ajuts a l’habitatge, tindrà lloc el dimecres 10 a partir de les 19 hores al Centre cultural i anirà a càrrec de la directora del departament d’Habitatge del Govern, Sònia Llorens. Des dels anys 80 es constata que els joves, en els països desenvolupats, endarrereixen el moment d’emancipar-se de les seves famílies. Segons els estudis, aquest fet està lligat amb l’allargament del període formatiu, amb la manca de recursos econòmics per poder marxar de casa i amb la dificultat d’accedir a un habitatge. Conscients de l’abast d’aquesta problemàtica, Laurèdia Jove ha organitzat aquesta xerrada informativa que és la primera de tres sobre problemàtiques que afecten els joves.

La segona xerrada tindrà lloc el dilluns 15 d’abril i se centrarà en l’orientació universitària, mentre que en la darrera, que serà el també dilluns 22, es parlarà sobre orientació educativa i inserció laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada